Bordenbouw

Schakelkasten bouwen is een vak en hiervoor staan we graag tot uw dienst.  Onze bordenbouwspecialisten vervaardigen uw bord met de grootste zorg.  Het resultaat is een kwalitatief afgewerkt, volledig uitgetest elektrisch bord.

Indien gewenst nodigen we u graag op de afgesproken leverdatum op onze locatie uit voor de afname.  Tijdens dit bezoek nemen we de opgemaakte elektrische documenten door en kan u verifiëren of het bord voldoet aan de voor u vereiste kwaliteit.  Na uw goedkeuring wordt het bord geleverd op het door u gespecifieerde adres.

Wenst u dat het elektrisch bord ook door onze zorgen bij u of uw klant geplaatst en aangesloten wordt?  Geen probleem, ook hiervoor kunt u op ons beroep doen.

Waarom BORDENBOUW BIJ ons?

Onze interne kennis op het gebied van bordenbouw is groot en wordt voortdurend bijgespijkerd.  Dit staat garant voor het afleveren van een kwalitatief bord.

De markt wordt continu opgevolgd naar mogelijke alternatieven om de borden kwalitatiever en prijsvriendelijker te maken.

Graag bieden we het volledig trajact aan, beginnend met het ontwerp van het bord met behulp van Eplan, het uitvoeren van de nodige kabel- en kortsluitberekeningen tot en met de bouw van het bord zelf.  Door alles in house uit te voeren houden we de kwaliteit, de prijs en de levertermijn het korst.

Gerelateerde projecten